Quality Contacts: ‘samenwerken op de arbeidsmarkt’

Quality Contacts lanceert een nieuw platform waarop werkgevers uit diverse branches en werkzoekenden elkaar kunnen vinden: http://www.nieuwecollegas.nl. “Goed personeel is essentieel voor een succesvolle organisatie. Op deze manier kunnen werkgevers op een effectieve manier hun vacatures onder de aandacht brengen bij werkzoekenden”, aldus Ruud Klinckenberg HR Manager van Quality Contacts.

De website heeft een open karakter. Iedere werkgever en iedere werkzoekende kan kosteloos een profiel aanmaken. Voor werkzoekenden is de site sowieso geheel gratis, werkgevers betalen een kleine vergoeding voor het plaatsen van vacatures. Klinckenberg: “Werkgevers die zich nu aanmelden, kunnen een jaar lang gratis tien vacatures plaatsen.” De gedachte erachter is dat werkgevers niet zozeer concurreren op de arbeidsmarkt, maar vooral de krachten bundelen. Door gezamenlijke promotie is het bereik onder werkzoekenden groter en biedt NieuweCollegas.nl meer keuze voor werkzoekenden. En ruimere keuze heeft weer een aanzuigende werking naar kandidaten.

Bedrijfsprofiel
NieuweCollegas.nl is niet alleen geschikt voor bedrijven die simpelweg een vacature willen plaatsen. NieuweCollegas.nl onderscheidt zich door de uitgebreide mogelijkheden, waarop een organisatie zich kan profileren. Werkgevers kunnen naast vacatures ook een uitgebreide beschrijving, video’s en foto’s toevoegen waardoor ze zich beter kunnen presenteren aan werkzoekenden. Daarnaast kunnen bezoekers van de website de vacatures delen via social media als facebook en Twitter.

Quality Contacts
Quality Contacts biedt als facilitair contactcenter haar opdrachtgevers een oplossing voor al haar klantcontacten. Quality Contacts is opgericht in 2005 en is gevestigd in Schagen, Velserbroek en Zwolle. Inmiddels telt de organisatie zo’n 350 medewerkers die gespecialiseerd zijn in inkomende en uitgaande klantcontacten per telefoon, post en internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *